en
en
Kontakt

Zaproszenie do składania ofert

Dot. Zapytania ofertowego na usługę gastronomiczną (Catering) w Gdańsku – organizację uroczystej kolacji (zasiadanej - serwowanej) w Dworze Artusa w Gdańsku w dniu 5.11.2013, dla 4 tematycznych grup studyjnych touroperatorów z Rosji oraz zaproszonych gości.

UWAGA: Powyższe zapytanie skierowane jest wyłącznie do restauracji posiadających zezwolenie na obsługę gastronomiczną w Dworze Artusa w Gdańsku /oddział Muzeum Historycznego Miasta Gdańska


Szanowni Państwo,

W imieniu Polskiej Organizacji Turystycznej („Zamawiającego") zapraszamy do złożenia oferty na usługę gastronomiczną (Catering) – organizację uroczystej kolacji (zasiadanej - serwowanej) w dworze Artusa w Gdańsku dla 4 tematycznych grup studyjnych touroperatorów z Rosji:

I. Grupa „turystyka miejska i kulturowa"
– 23 osoby

II. Grupa „turystyka uzdrowiskowa, spa i wellness" – 22 osoby III. Grupa „turystyka aktywna" – 22 osoby

IV. Grupa „city break" – 23 osoby

oraz zaproszonych gości, wg poniższej specyfikacji:
1. Termin kolacji 5.11.2013r. godz. rozpoczęcia ok. 20:30
2. Ilość osób: 110
3. Zaproponowane menu powinno składać się minimum z przystawki, dania głównego, deseru + ewentualnych drobnych przekąsek ustawionych na stołach.
4. Zaproponowane menu powinno obejmować: tradycyjne polskie przekąski i dania oraz napoje ciepłe i zimne a także białe i czerwone wino. Prosimy o przesłanie menu z wyszczególnieniem propozycji dań i napoi.
5. Restauracja powinna zapewnić przygotowanie sali poprzez: zapewnienie i ustawienie odpowiedniej liczny okrągłych stołów wraz z krzesłami i odpowiednim przybraniem, a także drobnych dekoracji sali (np. kwiatowe) oraz wydrukowanie mini menu, w języku rosyjskim i polskim, dedykowanego organizowanej kolacji.
6. W ofercie należy podać koszt brutto zaproponowanego menu na 1 os., a także łączną wartość całości zamówienia brutto wyrażoną w PLN, które będą środkiem płatności za usługę. Koszt powinien uwzględniać wszystkie niezbędne opłaty w tym serwis kelnerski itp.,
7. Przewiduje się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości osób uczestniczących w kolacji o nie więcej niż 20% przy założeniu braku możliwości zwiększenia kosztów jednostkowych przedstawionych w złożonej ofercie.
8. Wykonawca nie może zmienić ceny usług po złożeniu ofert. Negocjacje ceny nie będą prowadzone.
Zamawiający jednocześnie informuje, że zamówienie zostanie udzielone wykonawcy, który zaoferuje najniższą łączną cenę brutto przy spełnieniu ww. standardów.

Oferta winna być złożona drogą elektroniczną, na adres: katarzyna.wolska@pot.gov.pl w terminie do 16.10.2013 roku do godz. 14.00.

UE


Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach
Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013

Do góry