en
en
Kontakt

Zaproszenie do składania ofert

Dot. Zapytania ofertowego na usługę gastronomiczną - organizację uroczystej kolacji zasiadanej w formie bufetu w dniu 8 listopada 2013 dla 4 tematycznych grup studyjnych touroperatorów z Rosji oraz zaproszonych gości.

Szanowni Państwo,
W imieniu Polskiej Organizacji Turystycznej („Zamawiającego") zapraszamy do złożenia oferty na usługę gastronomiczną - organizację uroczystej kolacji zasiadanej w formie bufetu dla 4 tematycznych grup studyjnych z Rosji :

I. Grupa „turystyka miejska i kulturowa"
– 23 osoby
II. Grupa „turystyka uzdrowiskowa, spa i wellness" – 22 osoby III. Grupa „turystyka aktywna" – 22 osoby
IV. Grupa „city break" – 23 osoby

oraz zaproszonych gości, według poniższej specyfikacji:

1. Termin kolacji: 8 listopada 2013 godz. rozpoczęcia 18.30
2. Ilość osób: 120

3. Zaproponowane menu powinno obejmować: tradycyjne polskie i regionalne przekąski, dania, a także tradycyjne polskie napoje alkoholowe oraz napoje ciepłe i zimne. Prosimy o przesłanie menu z wyszczególnieniem propozycji dań i napoi.
4. W ofercie należy podać koszt brutto zaproponowanego menu na 1 os., uwzględniający wszystkie niezbędne opłaty w tym servis kelnerski itp., a także łączną wartość całości zamówienia brutto wyrażoną w PLN, które będą środkiem płatności za usługę.
5. Przewiduje się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości osób uczestniczących w kolacji o nie więcej niż 20% przy założeniu braku możliwości zwiększenia kosztów przedstawionych w złożonej ofercie.
6. Wykonawca nie może zmienić ceny usług po złożeniu ofert. Negocjacje ceny nie będą prowadzone.
Zamawiający informuje jednocześnie, że Zamówienie zostanie udzielone wykonawcy, który zaoferuje najniższą łączną cenę brutto przy spełnieniu ww. standardów.
Zapytanie ofertowe kierowane jest do lokali restauracyjnych w Krakowie
Oferta winna być złożona drogą elektroniczną, na adres: katarzyna.wolska@pot.gov.pl
w terminie do 29.10.2013 roku do godz. 12.00.

UE

 


Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach
Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013

Do góry